Şampiyon..

Küçük erkekler basketbol il birincisi olan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve her zaman destek olan velilerimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki ay yapılacak bölge müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Şbt

13-16 Şubat 2024 tarihleri arasında Çorum ilinde yapılan grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Bolu, Bartın ve Zonguldak ekiplerini net skorlarla yenen takımımız yarı finallere yükseldi. Okul Müdürü Halit Özden öğretmen, veli ve öğrencileri tebrik ederken önümüzdeki ay yapılacak yarı final müsabakalarında takımımıza başarılar diledi.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimizin deyimlerimizin ve atasözlerimizin daha iyi anlaşılması amacıyla yaptıkları maket sergisinin açılışı okul müdürü Halit Özden tarafından yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı açılışta Okul Müdürü Halit Özden; "Anadilimiz Türkçeyi doğru şekilde öğrenmek ve öğretmek hepimizin en önemli sorumluğudur. Milletler ancak dillerini yaşatarak geleceğe emin adımlarla ilerleyebilir, kültürlerini aktarabilirler. Türkçeyi tam olarak öğrenmezsek diğer alanlarda başarılı olma imkanı yoktur. Dilimizin zenginliklerini ortaya çıkarmada emeği geçen Türkçe öğretmeni arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve her alanda destek olan velilerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Şbt

Ilgaz Dağında 12 Şubat 2024 tarihinde yapılan Okul Sporları  Kayak il birinciliği müsabakaları sonucunda Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencileri Küçük Kızlarda Ada Berra KUNT il 1.si, Nehir ipek ER il 2. si, Rabia Esra TEZCAN  il 3.sü, Yıldız erkeklerde Muhammed Mehmet YAMAN il 1.si olmuştur. Kategorilerinde il birincisi olan Ada Berra KUNT ve Muhammet Mehmet YAMAN Erzurum Palandöken de yapılacak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecektir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu Mini Voleybol Kız Takımı 13-16 Şubat 2024 tarihleri arasında Çorum'da yapılacak Bölge müsabakalarına katılmak için Çorum'a yola çıktı.

Kastamonu birincisi olan Şehit Şerife Bacı Ortaokulu Mini Voleybol Kız Takımı grup müsabakalarında yarı finale çıkmak için mücadele edecek. Okul Müdürü Halit ÖZDEN, müsabakalardan galibiyetlerle geri döneceklerine inandığını belirterek sporcu ve antrenörlere başarı diledi.

Şbt

Futbolda alt yapı seçmelerinde dereceye giren öğrencilerimize, voleybolda grup birincisi olan yıldız kız takımımıza, deneme sınavlarında derece yapan öğrencilerimize belge ve madalyaları verdik. Başarılar diledik.

Bölge 1.si

Yıldız Kızlar Voleybol grup birincisi olan takımımızı tebrik ediyoruz. Şehit Şerife Bacı Ortaokulu Müdürü Halit Özden başta Bilal Kunt Öğretmenimiz olmak üzere antrenör, öğrenci ve her zaman yanımızda olan velilerimizi tebrik etti. .

Önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Yarı final maçlarında takımımıza başarılar diledi.

Şbt

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş Avrupa Okul Eğitimi Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile Brüksel'de bulunan merkezi destek servisi tarafından 2023-2024 "eTwinning Okulu Etiketi" ödülüne layık görülmüştür.

Şbt

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Sevil Uğurlu’nun kurucusu olduğu “Haydi Birlikte Oynayalım (Let’s Play Together)” adlı projede Kastamonu, İstanbul, Aksaray, Ankara ve İstanbul’daki okulların yanı sıra Moldova, İspanya, Almanya ve Yunanistan’daki okullardan öğrenciler ve öğretmenler de yer alıyor.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. Dönemini hayırlısıyla bitirdik. Okul Müdürü Halit Özden örnek davranışlarıyla ve başarılarıyla öne çıkan öğrencileri ve sınıflar bazında ilk 3 dereceyi paylaşan öğrencilerimizi tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Veli, öğretmen, personel ve öğrencilere göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmalar için şğkranlarını sundu. Öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dilerken bu dönemi kültür, sanat ve sporla en güzel şekilde değerlendirmeleri önerisinde bulundu.

Şbt

Çok çekişmeli müsabakaların oynandığı il birinciliğini kazanan Şehit Şerife Bacı Ortaokulu'nun ardından 2. Vali Aydın Arslan Ortaokulu ve 3. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu oldu.

Okul Müdürü Halit Özden, Yıldız Kızlar Voleybol Kastamonu şampiyonu olan öğrencilerimizi, başta Bilal Kunt olmak üzere öğretmenlerimizi ve her zaman destek olan velilerimizi tebrik etti. Grup müsabakalarında Kastamonu'yu en iyi şekilde temsil edeceklerini inandığını belirterek başarılar diledi.

Şbt

Küçük kızlar voleybol il birincisi olan 2. Bozkurt AİO ve 3. Darende Ortaokulu oldu.

Okul Müdürü Halit Özden, Küçük Kızlar Voleybol Kastamonu şampiyonu olan öğrencilerimizi, başta Bilal Kunt olmak üzere öğretmenlerimizi ve her zaman destek olan velilerimizi tebrik etti. Grup müsabakalarında Kastamonu'yu en iyi şekilde temsil edeceklerini inandığını belirterek başarılar diledi.

Ara

Kastamonu Yeşilay Şubesi tarafından hazırlanan "BENİM KULÜBÜM YEŞİLAY" konulu  proje kapsamında okulumuzda sunum yapıldı.

Kas

Sayın velimiz;
Çağdaş bir eğitimin gereği olan veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuzun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı ve liseye hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için çevrim içi randevu sistemine geçiş yapılmıştır. Bu doğrultuda velilerimizin öğretmenlerimizle daha sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlayacak Online Randevu Sisteminde aşağıdaki adımları uygulayarak görüşme randevusu oluşturabilirsiniz.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programa önceki dönem okul müdürü olarak görev yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapçı, Müdür Yardımcısı İbrahim Çakmakoğlu, Şeref Özcan ve Emekli öğretmenimiz Serhad Bam katıldı. Öğretmenlerimize Çiçek ve Belediye Başkanlığımız tarafından gönderilen fidanların takdim edildiği törenin ardından öğretmenler odasında pasta kesimi ve tatlı ikramı yapıldı.