Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okul yemeğimizi ve veda programımızı yaptık.

Aynı binada eğitim yaptığımız Şehit Şerife Bacı Ortaokulu ve Şehit Şerife Bacı Özel Eğitim Anaokulu olarak birlikte yaptığımız programda görev değişikliği sebebiyle aramızdan ayrılan Ortaokul Okul Müdürü Şükrü Demirci ve Anaokulu Müdür Yardımcısı Gürhan Ak' a Öğretmenler Günü yemeği programında hediye ve plaketlerini takdim ettik.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı dolayısıyla öğrencilerimizle fidan dikim etkinliğine katıldık. Milli Ağaçlandırma Günü'nde öğrencilerimizle birlikte GELECEĞE NEFES CUMHURİYETE NEFES diyerek Cumhuriyetimizin 100. yılında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Organizasyonu yapan Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Milli mücadelemizin başkahramanı, hayatını milletinin istiklal ve istikbaline adamış büyük kumandan, eşsiz devlet adamı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını ve vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve özlemle yad ediyoruz.

Kas

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kronospan Orman Ürünleri'nin katkılarıyla "Hayata Renk Verelim 2023" projesinde Şehit Şerife Bacı Ortaokulu'nda ögrenim gören 8. sınıf öğrencileriyle birlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümü dolayısıyla Ankara gezisi gerçekleştirildi.Gezi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 1'nci ve 2'nci Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edildi.Projede emeği geçen emniyet müdürlüğüne ve Kronospan orman ürünlerine teşekkür ederiz.

Kas

Lösemili çocuklar haftası. Okulumuz öğrencilerinde lösemi hakkında bilinç oluşturmak için eğitim ve çalışmalar yaptık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle düzenlenen Yüzme yarışlarında 1. Ağa Ayhan Özkan, Tekvando müsabakalarında 1. olan Havva Köse ve Melih Başyiğit,  Kerem Hançerli, Futbolda Sadık Efe İncedemiroğlu olmak üzere dereceye giren  öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl okul kutlama programımız. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve sunulan Şiirler, konuşmalar, halk oyunları, ödüllendirme gibi etkinliklerle dolu dolu kutladığımız törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Törene katılan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyetle Nice yüzyıllara.

Kas

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Cumhuriyet Güneşi" isimli çalışmamız.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz" diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun. Kastamonu Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 100.yıl yazı çalışması. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 Ekim Afeti Azaltma Günü dolayısıyla Deprem ve Tahliye Tatbikatı yaptık.

Ekm

13.03.2023 Cuma günü 10:15-10:55 saatlerinde Dr.Onur TURHAN Diyetisyen Esra EFE , Ebe Huri BORAN ve Ebe Deren İSLAMOĞLU’ndan oluşan Toplum Sağlığı Görevlileri tarafından konu hakkında çocuklarımızı bilinçlendirmek, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla 5.sınıflarımıza(175 öğrenci) yönelik Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite eğitimi verilmiştir.

Ekm

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri Abdurrahman Paşa Lisesi Okul Müzesini gezdiler.Gezi sırasında  duygulu anlar yaşayan  öğrencilerimiz güzel anılarla bu güzide lisemizden ayrıldılar.Gezi sırasında müze tanıtımını yapan Müdür yardımcısı Sayın Harun Kartal 'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Madalya alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çeşitli branşlarda Kastamonu ve Türkiye derecesi yapan öğrencilerimizi Okul Müdürü Halit ÖZDEN törende madalyalarını takdim ederek başarılarının devamını diledi. Emeği geçen öğretmen ve antrenörlere teşekkür etti.

Ekm

Okulumuzda, 6. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla 7-22 Ekim tarihleri arasında kodlama haftası (CodeWeek) etkinlikleri devam etmektedir.

Uluslararası düzenlenen bu etkinlikte öğrencilerimiz ile "Kodla Büyü" Blok Tabanlı Kodlama platformunda kodlama etkinlikleri yapılmaktadır. Öğrencilerimiz bu etkinliklerle algoritma yapısını ve kodlamanın temellerini öğrenmektedir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 6/F sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmenleri Asuman Ateşoğlu ile birlikte Kastamonu Anadolu Masal Evi’ni ziyaret ettiler. Keyifli saatler geçiren öğrencilerimiz Masal Evi’nin değerli öğretmenlerinden masallar dinlediler, ebru ve baskı çalışmaları yaptılar. Masal Evi  Müzesini gezdiler.