T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / MERKEZ - Şehit Şerife Bacı Ortaokulu

Halit ÖZDEN - Okul Müdürü

1971 yılında Kastamonu ili Çatalzeytin ilçesi Kulfallar köyüne doğdum. İlkokulu Zonguldak Özel Üzülmez İlkokulunda, ortaokulu Kastamonu 23 Ağustos Ortaokulunda, liseyi Kastamonu Taşmektep Endüstri Meslek Lisesi Elektronik bölümünde okuyarak Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden Öğretmen olarak mezun oldum.

Yüksek lisansımı Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Denetimi, Teftiş, Planlama ve Ekonomisi alanında yaptım.

                1993 yılında Yozgat İli Akdağmadeni İlçesi Altınsu Köyüne atanarak öğretmenlik mesleğine adım attım. Daha sonra Sorgun İlçesi Doğankent Kasabası ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak tayin oldum. Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni, Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım.

1999 yılında Kastamonu İli Cide İlçesi Baltacı Köyü İlköğretim Okuluna atandım. Sırasıyla Cide Yatılı Bölge Okulu, Devrekani Halime Celal Budak İlköğretim Okulu ve Devrekani 100.Yıl Atatürk İlköğretim okullarında Öğretmen, Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 2012 yılında alan değişikliği ile Türkçe branşına geçtim.

2014 yılında Kastamonu Merkez Ortaokuluna Müdür olarak atandım. 9 yıllık görev süresi sonunda idarecilerin yer değiştirmesi kapsamında Şehit Şerife Bacı Ortaokuluna atandım.

1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Şehit Şerife Bacı Ortaokulundaki görevime devam etmekteyim.

Evli ve 3 kız babasıyım.

Yeni yerler görmek, kitap okumak ve elektronik ile uğraşmak hobilerim arasındadır. Orta derecede İngilizce bilmekteyim.