Mrt

60. Kütüphane  Haftası  etkinlikleri kapsamında   çocuklarımıza  kitapları  sevdirmek ve kütüphane alışkanlığı kazandırmak  amacıyla öğrencilerimiz  kütüphaneye götürüldü. Okur- yazar söyleşisi  etkinliğine  katılan  öğrencilerimiz  çok  mutlu oldu.

Mrt

. Küçük basketbol takımımız grup maçları için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Soner Kibaroğlu yönetiminde antrenörlerimizle birlikte Samsuna yola çıktı. Öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Bir aile olarak birlik ve beraberliğimizi bir göstergesi olan okul dışı ortamlarda bir arada bulunmanın önemini kavrayan ve iftar yemeği ize katılan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında Sayın Bakan yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gümen, Valimiz sayın Meftun Dallı, Ziyarette Sayın Milletvekilimiz Halil Uluay, Orman Bölge Müdürü Sayın Fahri Sönmezoğlu, Sayın  İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve  il protokolunun hazır bulunduğu törende  yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye takdim etmişlerdir.

Şiir alanında 1. Olan ve resim alanında 3.olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize ve onlara emek veren değerli Öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Kastamonu Üniversitesi Doktora öğretim üyesi Kadir Yücel KAYA tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yapay zeka, yazılım ve gelecekteki meslekler hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizin büyük merakla izlediği seminer sonunda soruları cevaplayan Kaya, yapay zeka örnekleri sunumu yaptı. Prof. Dr. Murat Pektaş ın da katıldığı seminer sonunda Okul Müdürümüz Halit Özden öğrencilerimizin ufkunu açan, bilinç ve hayal güçlerini geliştirmesine vesile olan sunumları için teşekkür etti.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ ve Şube Müdürümüz Sayın Halil İbrahim Kara okulumuzu ziyaret etti. Okul bahçesinde çiçekle karşılandı. Okul Müdürümüz Halit ÖZDEN 'den okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürümüz Sayın Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti.

Mrt

Okul ziyaretlerine devam eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Gümüş, Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya geldi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü koordinesinde Vatan Ve Kahramanlık Buluşmaları etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma gününde Şehit Şerife Bacı Ortaokulu olarak Nurhan Çay KALAFATOĞLU öğretmenimizin rehberliğinde hazırlanan gösteride oynayan çocuklarımızın acı, hüzün ve gururu mükemmel bir şekilde yansıtmaları övgüye değer. Hazırlayan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi içtenlikle kutluyorum. Bu ruh ve bilinçle yetiştireceğimiz gençler sayesinde Çanakkale geçilmedi, geçilemeyecek.

Mrt

Çanakkale Savaşlarının 109. Yıl dönümü münasebetiyle Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine yönelik “ÇANAKKALE DEMEK…” konulu konferans düzenlendi.

Mrt

Müzik öğretmenimiz Ebru YEKEBAĞCI yönetiminde öğrencilerimiz tarafından seslendirilen İstiklal Marşı Orotoryosu.

Mrt

Küçük Voleybolcularımızı Sakarya'ya yolcu ettik.

Grup birincisi olarak katılacağımız, 11-15 Mart 2024 tarihleri arasında Sakarya ilinde düzenlenecek küçük kız voleybol yarı final müsabakalarında öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ruhan KÜLFETOĞLU idaresinde 1-7 Mart YEŞİLAY HAFTASI Etkinlikleri yapıldı.

5. Sınıfta öğrenim gören tüm öğrencilerimize 1-7 Mart YEŞİLAY HAFTASI konulu konferans düzenlenerek farkındalık oluşturuldu.